Deurpanel ROSA

Arja Kruis

Ik zit in het deurpanel ROSA omdat ik het belangrijk vind dat niemand onterecht wordt geweigerd. Discriminatie mag niet en doet pijn.  

In mijn organisatie proberen we ongelijke behandeling te voorkomen, elke dag weer. Daarom werk ik ook graag mee aan ROSA.  Laat je horen wanneer er iets gebeurt waarvan jij denkt dat het niet klopt !  

Arja Kruis, directeur Bureau Gelijke Behandeling Flevoland.

Frank Stoeckart

“Almere is een jonge, dynamische en ambitieuze stad. Vanuit eigen ervaring weet ik dat het er fijn werken is, het is hier prettig te wonen en te winkelen, er worden grote evenementen georganiseerd en er is een groeiend uitgaansleven.

Iedereen is ervoor verantwoordelijk dat dat allemaal fijn en veilig voor elk van ons gebeurt. En ik zie dat dat ook gebeurt! De politie, de gemeente, de ondernemers, hun personeel en zeker ook de burgers dragen hun steentje bij aan een goede uitgaans-atmosfeer in de stad.

Als er onverhoopt toch dilemma’s ontstaan is het goed om daar ook met een bepaalde onafhankelijkheid naar te kunnen kijken. Dus niet alleen met een politieblik, maar ook vanuit andere invalshoeken. Dit panel doet dat en het is goed om daar als politie deel van uit te maken.

Ik wens u veel plezier en genoegen in onze mooie stad!”

Henk van der Zijde

Ik ben zeer betrokken bij de horeca en het uitgaansleven en vind het heel belangrijk dat iedereen een eerlijke kans krijgt om van het Almeerse uitgaansleven te mogen genieten. Ik wil dan ook graag mijn steentje bijdragen om ingeval van onrecht of uitwassen in welke zin ook te werken naar een oplossing voor zowel de horecagelegenheid als voor haar bezoeker.